ΚΙΤΙ: Τα είχε όλα τα κρυμμένα στην αποθήκη του ο 53χρονος – Κυνηγούσε άγρια πτηνά με ειδικό ραδιόφωνο

ΚΙΤΙ: Τα είχε όλα τα κρυμμένα στην αποθήκη του ο 53χρονος – Κυνηγούσε άγρια πτηνά με ειδικό ραδιόφωνο

Σε αποθήκη έκρυβε τα απαγορευμένα ο 53χρονος κυνηγός!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6 το πρωί της Πέμπτης (29/09) μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ εντόπισαν σε περιοχή της επαρχίας Λάρνακας, 53χρονο να κυνηγά άγρια πτηνά με τη χρήση ηχοπαραγωγικής συσκευής μιμητικών φωνών άγριων πτηνών. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, ερευνήθηκε με γραπτή συγκατάθεση του 53χρονου αποθήκη η οποία ανήκει στον ίδιο, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 101 ξόβεργα, καθώς και ένα ραδιόφωνο αυτοκινήτου στο οποίο υπήρχε κάρτα μνήμης και ήταν συνδεδεμένο με μεγάφωνο και μια μπαταρία αυτοκινήτου.

Ο 53χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.