Νέος ιός στο Facebook -Επιτήδειοι «χτύπησαν» δήθεν αυτοκτονία του Μπραντ Πιτ

Νέος ιός στο Facebook -Επιτήδειοι «χτύπησαν» δήθεν αυτοκτονία του Μπραντ Πιτ

Επιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνο Τζολί και ... μοιράζουν ιό στο facebook με ένα ψευδές δημοσίευμα περί αυτοκτονίας του ηθοποιού.

Πολλοί ήταν οι χρήστες του Facebook ανά τον κόσμο έπεσαν θύματα της μακάβριας απάτης, η οποία εμφανίζεται ως έκτακτη είδηση του δικτύου Fox News και αναφέρει πως ο Μπραντ Πιτ έβαλε τέλος στη ζωή του με αφορμή το διαζύγιο.

Κάνοντας κλικ στην «είδηση», εμφανίζεται ένα μήνυμα που ζητά το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στο Facebook, είναι, δηλαδή, μία απόπειρα phishing, με στόχο να κλέψει τα προσωπικά σας στοιχεία.

«Αυτό το κακόβουλο λογισμικό δεν είναι κάτι καινούργιο», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Facebook, Μάικλ Σάιας, προσθέτοντας πως θα ήταν καλό οι χρήστες να κάνουν αναφορά όταν εντοπίζουν την εν λόγω απάτη, η οποία φαίνεται ότι προέρχεται από χάκερς στην Κίνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ολοκληρώθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου που άρχισε στις 9:00 το πρωί, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης-παραλαβής των Υπουργείων.

BEST OF TOTHEMAONLINE