ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ξέφρενο 12ωρο πάρτι για τα γενέθλια ενός παιδιού! Τους σέρνουν οι γείτονες στα δικαστήριο ενώ τους χαρακτήρισαν «αμφιβόλου ηθικής»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ξέφρενο 12ωρο πάρτι για τα γενέθλια ενός παιδιού! Τους σέρνουν οι γείτονες στα δικαστήριο ενώ τους χαρακτήρισαν «αμφιβόλου ηθικής»

Μια γειτονιά χωρισμένη στα δύο λόγω ενός …12ωρου ξέφρενου πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε μια παρέα Ρουμάνων στο σπίτι τους.

Από τα τραγούδια, τους χορούς, τις φωνασκίες και τους θορύβους που προκαλούσαν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, κατέληξαν στο δικαστήριο ως κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη», στο ειδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκαν τρεις γυναίκες και ένας άνδρας από την Ρουμανία, οι οποίοι κατηγορούνται ότι διέπραξαν το αδίκημα της οχληρίας σε κατοικημένη περιοχή.

Οι τέσσερις Ρουμάνοι, αρνούνται τις κατηγορίες και ισχυρίζονται ότι γιόρταζαν τα γενέθλια του παιδιού ενός εκ των κατηγορουμένων.

Στο πινάκιο της υπόθεσης αναγράφεται μεγάλος αριθμός μαρτύρων κατηγορίας, όλοι Ελληνοκύπριοι γείτονες των κατηγορουμένων. Οι πλείστοι, μάλιστα, από τους οποίους είναι ηλικιωμένοι συνταξιούχοι.

Το όλο περιστατικό έγινε στις 9 Νοεμβρίου 2014 και είχε διάρκεια από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ ,σύμφωνα με την χθεσινή (5/10) ακροαματική διαδικασία και τους δύο γείτονες που κατέθεσαν.

Σύμφωνα και πάλι με τους μάρτυρες, όλο το αυτό το διάστημα οι κατηγορούμενοι είχαν την μουσική στην διαπασών, χόρευαν πάνω σε τραπέζια, τραγουδούσαν και φωνασκούσαν.  

Δύο φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας η Αστυνομία πήγε στο συγκεκριμένο σπίτι και έκανε παρατηρήσεις ύστερα από παράπονα γειτόνων.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε και στο δικαστήριο, σε κάποια στιγμή η παρέα που διασκέδαζε ανέβηκε σε τραπέζι για να χορέψει και το τραπέζι έσπασε και όλοι βρέθηκαν στο πάτωμα.

Όταν κάποιοι αγανακτισμένοι γείτονες πήγαν για να κάνουν παρατήρηση, οι κατηγορούμενοι απάντησαν «Εσείς δεν γιορτάζετε τα γενέθλια των παιδιών σας;»

Να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της ένορκης κατάθεσης, ένας εκ των μαρτύρων κατηγορίας χαρακτήρισε τις κατηγορούμενες … «αμφιβόλου ηθικής», με αποτέλεσμα να δεχτεί έντονη παρατήρηση από το δικαστήριο, καθότι, όπως του επεξηγήθηκε, το αδίκημα που εκδικάζεται δεν έχει καμία σχέση με τα λεγόμενα του. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top