ΚΟΣΜΟΣ

Συγκινητικό! Ενώ οι γιατροί δεν του έδιναν ελπίδα ζωής αυτός κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο με την βοήθεια του κόσμου - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινητικό! Ενώ οι γιατροί δεν του έδιναν ελπίδα ζωής αυτός κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο με την βοήθεια του κόσμου - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

​«Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε ακόμη και τον θάνατο»… Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για την περιπέτεια υγείας του Μάικ Μπράντον!

Πριν από λίγους μήνες ο 31χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με την πιο σκληρή αλήθεια, όταν οι γιατροί του είπαν πως είχαν εξαντλήσει όλα τα μέσα και δεν είχαν πια κάτι άλλο να του προσφέρουν στη μάχη του με την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Απελπισμένη η σύζυγός του, Κειτ, αποφάσισε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να μπορέσει ο αγαπημένος της να ταξιδέψει για μια πειραματική θεραπεία στις ΗΠΑ! Έτσι, άνοιξε σελίδα δωρεών με τίτλο #donate4mike.

«Είμαι σίγουρη πως όλοι μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι να αντιμετωπίζεις το ενδεχόμενο να χάσεις το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σου.

Σας παρακαλώ βοηθήστε με να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συμβαίνει, ξέρω πως με τη βοήθειά σας μπορούμε να πάμε τον Μάικ εκεί που χρειάζεται. Δεν μπορούμε να παραδοθούμε αμαχητί, ακούμε για θαύματα συνέχεια, είναι σπάνια αλλά συμβαίνουν», έλεγε η γυναίκα του στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της.

Η έκκληση της βρήκε τεράστια απήχηση και κατάφερε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες εκστρατείες συγκέντρωσης χρημάτων στη Βρετανία καθώς συγκεντρώθηκαν πάνω από 400.000 λίρες.

Χάρη στην προσφορά του απλού κόσμου ο άνδρας ταξίδεψε τον Μάιο από το Μπρίστολ στην Πενσιλβάνια για την πειραματική θεραπεία και ενθουσιασμένη η οικογένειά του ανακοίνωσε πως η δεύτερη βιοψία του βγήκε καθαρή.

Τώρα το ζευγάρι «τρέχει» νέα καμπάνια με τίτλο #Donate4TCells με στόχο να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν διαγνώσεις σαν αυτή του Mike και δεν έχουν άλλη ελπίδα.

«Έδιναν στον Μάικ μερικές εβδομάδες ζωής και τώρα είναι απαλλαγμένος από τον καρκίνο», δηλώνει η γυναίκα του, «γι’ αυτό κάνουμε την καμπάνια #Donate4TCells για να συγκεντρωθούν πόροι για τη φιλανθρωπική οργάνωση Above & Beyond του Μπρίστολ. Τώρα μπορούμε να ελπίζουμε».

termnaaisdn1.jpg

termnaaisdn5.jpg

termnaaisdn2.jpg

termnaaisdn3.jpg

star.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top