Η ομάδα της Τζώρτζιας σχολιάζει τον Χάματσο: «15 χρόνια πίσω… με παντελόνι Τσοπανοτραβόλτα» VIDEO

Η ομάδα της Τζώρτζιας σχολιάζει τον Χάματσο: «15 χρόνια πίσω… με παντελόνι Τσοπανοτραβόλτα» VIDEO

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο θα μπορούσε να πει κάποιος...

Το «Ξαναδέστε τους» σχολιάζει επώνυμους όσον αφορά στο στυλ τους και στην εκπομπή της Πέμπτης (7/10) ασχολήθηκαν και με την κυπριακή τηλεόραση. 

Η Τζώρτζια Παναγή έμεινε άναυδη όταν είδε μπροστά της τον Λουκά Χάματσο. Όσο κι αν προσπάθησε να είναι επιεικής με το στυλ του, αυτό κατέστη δύσκολο, αφού οι συνεργάτες της έδωσαν χαρακτηρισμούς και επίθετα… τουλάχιστον άκομψα. 

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE