ΚΟΣΜΟΣ

10χρονος χαροπαλεύει μετά από επίθεση φίλου του!Τον έλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά

10χρονος χαροπαλεύει μετά από επίθεση φίλου του!Τον έλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά

Συγκλονίζει η ιστορία του 10χρονου Kayden Culp που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από επίθεση που δέχτηκε από ένα άλλο αγόρι που κρατείται από την αστυνομία.

Ο μικρός σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιζε με άλλα δύο αγόρια όταν ένας φίλο του, τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά την περασμένη Κυριακή σε μια αλάνα στο Kerville του Τέξας.

Η μητέρα του 10χρονου Trysten Hatchett δήλωσε ότι πάσχει από λοιμώξεις και παίρνει φάρμακα για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του, καθώς το 20% του σώματός του ήταν γεμάτο εγκαύματα.

Τα εγκαύματα είναι κυρίως στο πάνω τμήμα του σώματός του.

kayden-culp2.jpg

"Ο γιος μου είναι ξεχωριστός. Ήταν θορυβώδης και του άρεσε να διασκεδάζει. Θεώρησε αυτά τα παιδιά φίλους του, αλλά τον κορόιδευαν και τον πείραζαν. Ήταν συνήθως το παιδί που έκαναν πλάκα αλλά συνέχιζε να παίζει μαζί τους. Βρίσκεται σε μηχάνημα υποστήριξης ζωής και κρατείται ναρκωμένος.

Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπομένοντας κάτι που κανένας δεν θα έπρεπε να περνά", δήλωσε η μητέρα του 10χρονου που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.


Πηγή: Star.gr/Independent

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top