LIFESTYLE

Στην Κύπρο η δημοφιλής τραγουδίστρια και στα χέρια του ειδικού! Ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα

Στην Κύπρο η δημοφιλής τραγουδίστρια και στα χέρια του ειδικού! Ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα

Στο νησί μας βρέθηκε τις τελευταίες μέρες η Ελληνίδα τραγουδίστρια Θωμαΐς Απέργη, ώστε να τραγουδήσει στο gala dinner για τα 20χρόνια των υπεραγορών Άλφα-Μέγα.

 Η νεαρή τραγουδίστρια μάγεψε τους καλεσμένους με την εμφάνισή της, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο γνωστός κομμωτής Χρίστος Αρτεμίου. Η Θωμαΐς όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ενθουσιάστηκε με τον νεαρό κομμωτή και την επόμενη μέρα  τον επισκέφτηκε στην επιχείρηση που διατηρεί στη Λεμεσό.

Εκεί η καλλονή τραγουδίστρια έτυχε ιδιαίτερης περιποίησης από την ομάδα του Artemiou Hair Design And Beauty Spa και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα πλατύ χαμόγελο μετά την θεραπεία και τα νέα extension στα μαλλιά της.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top