ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τριπλό φονικό: Το τριών λεπτών VIDEO που δείχνει άνδρα με μαχαίρι – «Άφησε το Χρίστο»

Τριπλό φονικό: Το τριών λεπτών VIDEO που δείχνει άνδρα με μαχαίρι – «Άφησε το Χρίστο»

Συγκλονιστικές οι λεπτομέρειες που βγαίνουν κατά την δικάσιμο στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού για την υπόθεση του άγριου φόνου με θύματα τα αδέρφια Ντορζή και τον φίλο τους Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με την κατάθεση της Aγγλίδας που βίωσε τις στιγμές πριν το άγριο φονικό, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο έξω από τη σχολή χορού της κόρης της, τράβηξε video διάρκειας τριών λεπτών.

Το VIDEO καταγράφει στιγμές κατά το άγριο φονικό. Όπως ανέφερε μετά την επιστροφή της στο σπίτι το έδειξε στον σύζυγό της, ο οποίος της είπε να πάνε μαζί και να κάνουν καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Επισκοπής.

Το οπτικό υλικό καταγράφει τις έντονες λογομαχίες μεταξύ των τεσσάρων νεαρών (Θωμά, αδέρφια Ντορζή και Μιλτιάδους), έναν άνδρα που κρατάει μαχαίρι κι έναν μεγαλύτερο που σε κάποια στιγμή προσπαθεί να σταματήσει τον φερόμενο ως δράστη.

Επιπλέον, το video παρουσιάζει έναν άνδρα που φαίνεται να κρατά μαχαίρι, αλλά κάποιον μεγαλύτερης ηλικίας που τον καλεί να αφήσει το αντικείμενο που κρατούσε, με την ακόλουθη φράση: «Άφησε το Χρίστο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Τριπλό φονικό: Καταθέτει Εγγλέζα μόνιμη κάτοικος Κύπρου – Πήρε την κόρη σε σχολή χορού και άκουσε 4 άνδρες να τσακώνονται...

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top