ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δυο νεκροί από βακτήριο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου – Άλλοι δυο κινδυνεύουν

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δυο νεκροί από βακτήριο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου – Άλλοι δυο κινδυνεύουν

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ToThemaOnline αναφέρουν πως δυο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, για λόγο που δεν αφορούσε την πάθηση για την οποία νοσηλεύονταν εκεί.

Τα δυο αυτά άτομα φέρονται να έχουν προσβληθεί από πολυανθεκτικά βακτήριο.

Δυστυχώς, η ίδια πηγή πληροφόρησης της ιστοσελίδας μας αναφέρει ότι ακόμη δυο άτομα έχουν προσβληθεί απ΄ αυτό και κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους.

Τα πολυανθεκτικά βακτήρια είναι η κλεμπσιέλα, το ακινετοβακτήριο και τη ψευδομονάδα.

Τον Αύγουστο του 2015 είχε αποβιώσει νεογνό από ακινετοβακτήριο και μάλιστα είχε τεθεί σε καραντίνα η Εντατική Νεογνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE