Νέα συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί

Νέα συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί

Νέα συνάντηση θα έχουν την Δευτέρα (17/10) στις 9 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, και ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, στο πλαίσιο του εντατικοποιημένου διαλόγου για επίλυση του Κυπριακού.

Στην συνάντηση της Κυριακής (16/10) συζητήθηκαν τα θέματα της ιθαγένειας, το θέμα της νομίμου κατοικίας, τα θέματα των βασικών ελευθεριών και τα θέματα του δικαιώματος ψήφου.

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι μέσα από μια εποικοδομητική ατμόσφαιρα διαφαίνεται να υπάρχουν στα πλείστα των θεμάτων – τα οποία συζήτησαν κατά τη χθεσινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη- συγκλίσεις, ενώ παραμένουν κάποια θέματα προς διευκρίνιση, τα οποία έχουν σταλεί προς περαιτέρω μελέτη στους διαπραγματευτές.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Στις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ που θα αρχίσει την 1η Ιανουαρίου 2026 αναφέρθηκε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.