Γνωστή μεγάλη ομάδα για δεύτερη φορά στο μικροσκόπιο για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα

Γνωστή μεγάλη ομάδα για δεύτερη φορά στο μικροσκόπιο για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα

Εντός των επόμενων 24ωρων θα ξεκαθαρίσει η συμπερίληψη αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής σε κίτρινο φάκελο...

Όπως αποκαλύψαμε τη Δευτέρα (17/10) υπήρξε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα πριν από την έναρξη του εν λόγω αγώνα. Τα πονταρίσματα αφορούσαν τον αριθμό των γκολ.

Πάντως, αν τελικά συμπεριληφθεί σε φάκελο της UEFA το παιχνίδι, θα μπορούμε να μιλήσουμε για δεύτερο φετινό αγώνα της γνωστής μεγάλης ομάδας που απασχολεί την αρμόδια επιτροπή της UEFA που ασχολείται διεθνώς με το στοίχημα.

Ίδωμεν…

Διαβάστε επίσης: «Έχωσαν» πολλά λεφτά στα γκολ! Στο μικροσκόπιο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του Κυπριακού πρωταθλήματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.