Μαρί: Προσφέρθηκε να φιλοξενήσει αδέσποτο σκύλο και αντί αυτού τον πυροβόλησε

Μαρί: Προσφέρθηκε να φιλοξενήσει αδέσποτο σκύλο και αντί αυτού τον πυροβόλησε

Κτηνωδία από 72χρονο στο Μαρί.

Συγκεκριμένα 72χρονος από το Μαρί προθυμοποιήθηκε, να προσφέρει στέγη σε αδέσποτο σκύλο αλλά τελικά μετά από μια ώρα που το παρέλαβε το σκότωσε. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Φιλελεύθερος" την Τετάρτη 19/10, το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα 17/10 στην κοινότητα Μαρί, ο ιδιοκτήτης του σκύλου (είχε χάσει τον σκύλο για λίγες ώρες) κατάγγειλε στην Αστυνομία τον 72χρονο. 

Ο 72χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας Ζυγίου όπου παραδέχθηκε ενοχή, στην κατοχή του βρέθηκε κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια, όπου κατασχέθηκαν ως τεκμήρια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE