ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «απάντηση» στρατιώτη των Βάσεων με το δάχτυλο στους κατοίκους της Ξυλοφάγου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η «απάντηση» στρατιώτη των Βάσεων με το δάχτυλο στους κατοίκους της Ξυλοφάγου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βρετανός στρατιώτης των Βάσεων «απαντά» στους κάτοικους της Ξυλοφάγου μετά από την ένταση που δημιουργήθηκε στην περιοχή μεταξύ κατοίκων και ανδρών των Βάσεων.

Στρατιώτης των Βάσεων «πιάστηκε» στον φωτογραφικό φακό να κάνει απρεπή χειρονομία ως απάντηση στους κατοίκους της Ξυλοφάγου μετά από την ένταση που δημιουργήθηκε στην περιοχή.

Η φωτογραφία που παρουσιάζει το «kokkinoxorianews» δείχνει τον Βρετανό σε άσεμνη χειρονομία προς τον κόσμο και δημοσιογράφους που έχουν μαζευτεί στην περιοχή.

Πάντως, πέραν από τις οποιεσδήποτε εντάσεις ή διαπληκτισμούς, ο συγκεκριμένος στρατιώτης δεν δείχνει την πρέπουσα συμπεριφορά και ψυχραιμία για εκτόνωση της κατάστασης

Να υπενθυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (20/10) βρετανούς στρατιώτες να προσπαθούν να αποκόψουν ακακίες στην Ξυλοφάγου πως όπως ισχυρίζονται χρησιμοποιούνται για την παγίδευση αμπελοπουλιών. 

Οι κάτοικοι μάλιστα εγκλώβισαν στην περιοχή με τα αυτοκίνητα τους τους συγκεκριμένους στρατιώτες. 

Διαβάστε επίσης: Έπεσε... ξύλο στο Ξυλοφάγου -Κάτοικοι του χωριού τα έβαλαν με άνδρες των Βάσεων

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top