ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Εμένα μεν μου κάμεις την συναισθηματική! Τα προβλήματα ας τα λύσει ο υπουργός όι εσού» - ΦΩΤΟ

ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Εμένα μεν μου κάμεις την συναισθηματική! Τα προβλήματα ας τα λύσει ο υπουργός όι εσού» - ΦΩΤΟ

Η ανθρωπιά εξαλείφεται σιγά σιγά από πολλούς…

Μια γυναίκα, επισκέφθηκε τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Λεμεσού, και όπως υπογραμμίζει όχι για περίπατο αλλά για να εξεταστεί για κάποιο πρόβλημα υγείας.   

Σύμφωνα με την ίδια, κατά την διάρκεια κάποιων προκαταρτικών ερωτήσεων υγείας που της έκανε νοσοκόμα πριν την εξέταση της, μπήκε στο ιατρείο μια κοπέλα η οποία εκλιπαρούσε τον γιατρό και την νοσοκόμα να δουν τον πατέρα της ο οποίος υπέφερε από αφόρητους πόνους  λόγω της ανίατης νόσου.

Η απάντηση της νοσοκόμας, όπως αναφέρει και πάλι η συγκεκριμένη γυναίκα που ήταν μάρτυρας του περιστατικού, ήταν να περιμένουν σειρά γιατί εκείνη την ώρα εξέταζε άλλο ασθενή (την κυρία).

Στην σειρά αναμονής υπήρχαν πάρα πολλοί ασθενείς που περίμεναν, αναφέρει.

Η κόρη του ανθρώπου που σφάδαζε έξω από το ιατρείο, συνέχισε να εκλιπαρεί γιατρό και νοσοκόμα με αποτέλεσμα να την βγάλουν έξω.

«Είναι απαράδεκτο την στιγμή που βλέπουμε άλλο ασθενή να έχουν απαιτήσεις οι άλλοι και να θέλουν να μπουν», σχολίασαν γιατρός και νοσοκόμα μπροστά στην γυναίκα που εξέταζαν.

Από την καλή της διάθεση, η γυναίκα η οποία ήταν μάρτυρας του περιστατικού, είπε στον γιατρό ότι η ίδια μπορεί να περιμένει και ας εξετάσουν τον κύριο που είναι επείγον, με την απάντηση του γιατρού να είναι «αποστομωτική».

«Εμένα μεν μου κάμεις την συναισθηματική τζιαι αύριο αν πάθεις τίποτε εν θα σε δουν τούτοι άκουσες;  Τα προβλήματα ας τα λύσει το υπουργείο τζιαι ο υπουργός όι εσού». Αυτή ήταν η απάντηση του κύριοι...

Η εν λόγω γυναίκα, δημοσίευσε μέσω σελίδας στο Facebook το όλο περιστατικό για να εκφράσει δημόσια την απέχθεια της σε τέτοιου είδους «ανθρώπους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια. 

Διαβάστε αυτούσια όσα έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top