ΠΑΡΑ-THEMA

«Κόκκινη κάρτα» στην Young Boys! Αυτές οι προκλήσεις δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο

«Κόκκινη κάρτα» στην Young Boys! Αυτές οι προκλήσεις δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο

Σε μία άκρως προκλητική ενέργεια, η οποία, βάσει των κανονισμών της UEFA, επισύρει πολύ βαριά τιμωρία, προέβησαν οι οπαδοί της ελβετικής ομάδας προκειμένου να προκαλέσουν τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ.

Όπως είναι λογικό τόσο οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ όσο και οι Κύπριοι φίλαθλοι αντέδρασαν έντονα στη συγκεκριμένη πρόκληση με τους αρμοδίους της Ελβετικής ομάδας να παρεμβαίνουν άμεσα και να «εξαφανίζουν» το σύμβολο της Τουρκικής κατοχής.

Την Young Boys περιμένει όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις βαριά τιμωρία από την UEFA αλλά στην πιο πάνω περίπτωση το θέμα δεν είναι μόνο η χρηματική ποινή αλλά η ανάρτηση μιας παράνομης «σημαίας» η οποία είναι συνδεδεμένη με τον ξεριζωμό χιλιάδων συμπατριωτών μας από τις εστίες τους και τον θάνατο εκατοντάδων άλλων.

Τέτοιες ενέργειες δεν χωρούν στο ποδόσφαιρο γι αυτό βγάζουμε στους οπαδούς της Young Boys «κόκκινη κάρτα» και το σίγουρο είναι ότι η πράξη τους αυτή τους έχει στιγματίσει στη συνείδηση όλων των Κυπρίων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top