Κηδεύεται ο Τόμιτς

Κηδεύεται ο Τόμιτς

Στην Σερβία το Σάββατο (22/10) η κηδεία του Βλάνταν Τόμιτς, που απεβίωσε την περασμένη Τετάρτη (19/10) σε ηλικία 49 ετών.

Ο εκλιπών αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Ανόρθωση όπου έζησε μεγάλες στιγμές με ανάλογες επιτυχίες.
 
Σύμφωνα με την ΚΟΠ, πρώτος του σταθμός στην Κύπρο προερχόμενος από την Ραντνίσκι ήταν ο Άρης το 1994 και μετά τη θητεία του στην Ανόρθωση (πήγε το 1997) αγωνίστηκε στην ΑΕΛ (2000 - 2002).
 
Ο Βλάνταν Τόμιτς αγωνίστηκε επίσης με τη φανέλα της Εθνικής μας σε πέντε αγώνες.
 
Την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στην κηδεία θα εκπροσωπήσει ο πρώην Ομοσπονδιακός μας προπονητής Μότσα Βούκοτιτς, που επί δικής του θητείας κλήθηκε και αγωνίστηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Τόμιτς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.