ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγός έστειλε στο νοσοκομείο δυο γυναίκες αφού πρώτα «καρφώθηκε» σε σταθμευμένο όχημα – Η ένδειξη αλκοτέστ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγός έστειλε στο νοσοκομείο δυο γυναίκες αφού πρώτα «καρφώθηκε» σε σταθμευμένο όχημα – Η ένδειξη αλκοτέστ

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα το βράδυ του Σαββάτου (22/10) στη Λάρνακα αφού οδηγός που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλης αποφάσισε να πάρει το τιμόνι στα χέρια του.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 39χρονος και ενώ βρισκόταν στην οδό Ζακύνθου, να συγκρουστεί με σταθμευμένο όχημα. Στην συνέχεια κινήθηκε αριστερότερα προσκρούοντας έτσι σε διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο γυναίκες.  

Οι δυο κοπέλες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Η οδηγός απολύθηκε αφού της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες ενώ η συνοδηγός κρατήθηκε για περαιτέρω παρακολούθηση.

Ο 39χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με την ένδειξη να δείχνει 117 mlg αντί 22.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE