ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΡΕΣ: Έφερε ζώνη ασφαλείας ο οδηγός – Η κατάσταση της υγείας του

ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΡΕΣ: Έφερε ζώνη ασφαλείας ο οδηγός – Η κατάσταση της υγείας του

Με ελαφρά τραύματα απεγκλωβίστηκε απόψε 80χρονος από το όχημα του, το οποίο είχε πέσει σε χαράδρα 50 περίπου μέτρων στην περιοχή των Πλατρών.

Σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας, ο 80χρονος οδηγός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε στο ύψος της εκκλησίας Αγίου Δημητρίου, στις Κάτω Πλάτρες, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε γκρεμό βάθους 50 περίπου μέτρων.

Ο ηλικιωμένος οδηγός, που σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις έφερε ζώνη ασφαλείας, απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατείται για νοσηλεία, χωρίς ωστόσο η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία.

ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΡΕΣ: Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και μεταφέρεται στο Νοσοκομείο – Έπεσε από 50 μέτρα ύψος

 

ΜΟΝΙΑΤΗΣ: Αγωνία για την κατάσταση του οδηγού που έπεσε με όχημα σε χαράδρα

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΜΟΝΙΑΤΗΣ: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό – Σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE