ΠΑΦΟΣ: Έσπασαν την τζαμαρία καταστήματος και άρπαξαν ότι βρήκαν - Ανυπολόγιστη η ζημιά

ΠΑΦΟΣ: Έσπασαν την τζαμαρία καταστήματος και άρπαξαν ότι βρήκαν - Ανυπολόγιστη η ζημιά

Παραλήφθηκε από την αστυνομία και αξιολογείται το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του κοσμηματοπωλείου στην Κάτω Πάφο, στο οποίο έγινε διάρρηξη το βράδυ της Τρίτης (25/10).

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Ζήνωνα Ψαθίτη, δεν έχει υπολογιστεί η αξία των κλαπέντων.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, η διάρρηξη σημειώθηκε γύρω στις 4.30 το πρωί.  Η ιδιοκτήτρια του υποστατικού έσπευσε στη σκηνή όταν ήχησε ο συναγερμός και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία απέκλεισε τη σκηνή.

Οι δράστες έσπασαν τη γυάλινη προθήκη του καταστήματος, άρπαξαν χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή και εξαφανίστηκαν σε λίγα λεπτά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE