ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πέντε άτομα «μπούκαραν» σε διαμέρισμα με ρόπαλα, μπαλτά και σιδερολοστούς – Τραυμάτισαν στο κεφάλι τους ενοίκους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πέντε άτομα «μπούκαραν» σε διαμέρισμα με ρόπαλα, μπαλτά και σιδερολοστούς – Τραυμάτισαν στο κεφάλι τους ενοίκους

Το περιστατικό συνέβη στις 11/7/2016 όμως επανέρχεται στην επικαιρότητα αφού την Τετάρτη 26/10 συνελήφθη και ο τελευταίος ύποπτος για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη την Τετάρτη (26/10) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο το οποίο φέρεται να ενέχεται σε υπόθεση παράνομης εισόδου, κλοπής από κατοικία, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κατοχής επιθετικών οργάνων και μαχαιροφορίας.

Θυμίζουμε πώς είχε εξελιχθεί η υπόθεση: 

Πέντε πρόσωπα γύρω στις 2:20 τα ξημερώματα στις 11/7 εισήλθαν με ρόπαλα, μπαλτά και σεδερολοστούς σε διαμέρισμα στη Λευκωσία και αφού επιτέθηκαν, τραυμάτισαν τους δυο ένοικους.

Οι δύο ένοικοι, κάτοικοι Λευκωσίας, τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Οι δράστες επίσης έκλεψαν από το διαμέρισμα διάφορα αντικείμενα.

Οι δύο τραυματίες αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν από το Νοσοκομείο.

Όπως διαπιστώθηκε ο πρώτος έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και δύο θλαστικά τραύματα στο πόδι, ενώ ο δεύτερος, θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. 

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.