ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατήγγειλε τον Ελλαδίτη πρώην της για βιασμό - Καταζητείται ο φερόμενος ως δράστης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατήγγειλε τον Ελλαδίτη πρώην της για βιασμό - Καταζητείται ο φερόμενος ως δράστης

​Δυο βιασμούς σε κοντινές χρονικές περιόδους και διαφορετικά μέρη κατήγγειλε αλλοδαπή γυναίκα.

Συγκεκριμένα η καταγγελία έγινε μόλις την Τετάρτη 26/10 για περιστατικά που σύμφωνα με την ίδια διαδραματιστήκαν στις 20 και 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την 38χρονη Ινδή, ζήτησε από τον 29χρονο Ελλαδίτη να χωρίσουν. Αυτός σύμφωνα με τον ισχυρισμό της φέρεται μετά τον χωρισμό να την βίασε, πρώτα στο σπίτι του, στις 20 Αυγούστου και έπειτα στο αυτοκίνητο του στις 31 του ίδιου μήνα.

Μάλιστα, όσα αφορά το δεύτερο περιστατικό, η ίδια υποστήριξε ότι ο δράστης, κλείδωσε τις πόρτες του οχήματος, άρχισε να την κτυπά και την εξανάγκασε στην συνέχεια να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.

Ο 29χρονος Ελλαδίτης καταζητείται από την Αστυνομία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE