Συλλούρης: «Βεβαιότητα ότι ο κυπριακός Ελληνισμός θα αποτινάξει την κατοχή»

Συλλούρης: «Βεβαιότητα ότι ο κυπριακός Ελληνισμός θα αποτινάξει την κατοχή»

Τη βεβαιότητα ότι ο Ελληνισμός της Κύπρου θα καταφέρει να αποτινάξει την τουρκική κατοχή, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου στη Λευκωσία, ο κ. Συλλούρης είπε ότι η σημερινή επέτειος καταδεικνύει τις αντιστάσεις του Ελληνισμού, υποδεικνύοντας ότι ο Ελληνισμός διαμέσου των αιώνων είχε συνεχείς απειλές αλλά η αντίσταση του πάντα τον οδηγούσε στην ανάταση και στη σωτηρία.

«Σήμερα το πιο κρίσιμο κομμάτι του Ελληνισμού που υποφέρει από κατοχή είναι η Κύπρος», σημείωσε και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και πάλι ο Ελληνισμός θα τα καταφέρει και θα αποτινάξει την κατοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE