ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον χώρισε η γυναίκα του, τον απαρνήθηκαν τα παιδιά του και φυλακίστηκε για έναν βιασμό ανήλικης που δεν έκανε ποτέ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον χώρισε η γυναίκα του, τον απαρνήθηκαν τα παιδιά του και φυλακίστηκε για έναν βιασμό ανήλικης που δεν έκανε ποτέ

Στιγματίστηκε ανεπανόρθωτα στην οικογένεια του, τη σύζυγο του, τα παιδιά του, τους φίλους και τους συγχωριανούς του και φυλακίστηκε για έναν βιασμό που δεν έκανε ποτέ.

Ο λόγος σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», για έναν 45χρονο από την επαρχία Λευκωσίας, ο οποίος το 2014 κατηγορήθηκε για βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού από την Ρουμανία, με την μητέρα της να τον σέρνει στα δικαστήρια.

Η υπόθεση κλόνισε την εμπιστοσύνη των παιδιών του 45χρονου αλλά και της συζύγου του η οποία τον χώρισε.

Ο ύποπτος προφυλακίστηκε αρχικά για εφτά μήνες καθώς σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία με 22 κατηγορίες που αφορούσαν βιασμό και κακοποίηση ανήλικης.

Την Τρίτη (1/11), σε ορισμένη ακρόαση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας η εκπρόσωπος της κατηγορούσας Αρχής ανέφερε ότι δεν βρέθηκε οτιδήποτε που να ενοχοποιεί τον κατηγορούμενο.

Το δικαστήριο τον αθώωσε και τον απάλλαξε από όλες τις κατηγορίες καθώς όπως διαφάνηκε από την ιατροδικαστική εξέταση δεν εντοπίστηκαν ούτε κακώσεις, ούτε ρήξη του παρθενικού υμένα της ανήλικης.

Επίσης ο ισχυρισμός ότι ο βιασμός συντελέστηκε στο αυτοκίνητο του υπόπτου κατέπεσε καθώς δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του κοριτσιού.

Ο ίδιος σκέφτεται το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά της Πολιτείας για τον διασυρμό που υπέστη.

    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top