ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον χώρισε η γυναίκα του, τον απαρνήθηκαν τα παιδιά του και φυλακίστηκε για έναν βιασμό ανήλικης που δεν έκανε ποτέ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον χώρισε η γυναίκα του, τον απαρνήθηκαν τα παιδιά του και φυλακίστηκε για έναν βιασμό ανήλικης που δεν έκανε ποτέ

Στιγματίστηκε ανεπανόρθωτα στην οικογένεια του, τη σύζυγο του, τα παιδιά του, τους φίλους και τους συγχωριανούς του και φυλακίστηκε για έναν βιασμό που δεν έκανε ποτέ.

Ο λόγος σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», για έναν 45χρονο από την επαρχία Λευκωσίας, ο οποίος το 2014 κατηγορήθηκε για βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού από την Ρουμανία, με την μητέρα της να τον σέρνει στα δικαστήρια.

Η υπόθεση κλόνισε την εμπιστοσύνη των παιδιών του 45χρονου αλλά και της συζύγου του η οποία τον χώρισε.

Ο ύποπτος προφυλακίστηκε αρχικά για εφτά μήνες καθώς σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία με 22 κατηγορίες που αφορούσαν βιασμό και κακοποίηση ανήλικης.

Την Τρίτη (1/11), σε ορισμένη ακρόαση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας η εκπρόσωπος της κατηγορούσας Αρχής ανέφερε ότι δεν βρέθηκε οτιδήποτε που να ενοχοποιεί τον κατηγορούμενο.

Το δικαστήριο τον αθώωσε και τον απάλλαξε από όλες τις κατηγορίες καθώς όπως διαφάνηκε από την ιατροδικαστική εξέταση δεν εντοπίστηκαν ούτε κακώσεις, ούτε ρήξη του παρθενικού υμένα της ανήλικης.

Επίσης ο ισχυρισμός ότι ο βιασμός συντελέστηκε στο αυτοκίνητο του υπόπτου κατέπεσε καθώς δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του κοριτσιού.

Ο ίδιος σκέφτεται το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά της Πολιτείας για τον διασυρμό που υπέστη.

    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE