Αυτή η ΑΛΚΗ δεν είναι ομάδα Β’ κατηγορίας

Αυτή η ΑΛΚΗ δεν είναι ομάδα Β’ κατηγορίας

Η ΑΕΛ κέρδισε το παιχνίδι και η ΑΛΚΗ τις εντυπώσεις. Αυτό είναι το συμπέρασμα που εξάγεται από τον αγώνα Κυπέλλου στο Αμμόχωστος ανάμεσα στην ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου και τα παλικάρια του Σάββα Δαμιανού.

Η ομάδα της ΑΛΚΗΣ είδε στα μάτια μια ανώτερη της ποιοτικά ομάδα, ωστόσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από την Λάρνακα δεν υστέρησαν σε απόδοση κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι.

Πολλοί είναι οι παίκτες που ξεχώρισαν από πλευράς της Αλκής και γενικά εύκολα όποιος παρακολούθησε το παιχνίδια θα έλεγε ότι πρόκειται για μια ομάδα Α’ κατηγορίας.

Αν αναλογιστούμε μάλιστα ότι ο προπονητής της ομάδας άφησε εκτός αγώνα βασικότατους ποδοσφαιριστές ενόψει του ντέρμπι με την ΕΝΠ φαίνεται ότι η ΑΛΚΗ έχει 22 ετοιμοπόλεμους παίκτες.

Από την πλευρά της η ΑΕΛ έδειξε επηρεασμένη από τη «ψυχρολουσία» του γκολ στις καθυστερήσεις στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΖ, ενώ φαίνεται ότι δεν αρέσκεται σε «μικρά» (σε διαστάσεις) γήπεδα όπως το Αμμόχωστος.

Οι δυο ομάδες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τα «πουν» τη νέα χρονιά στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.