LIFESTYLE

«Δεν έχουμε χωρίσει ούτε πέντε λεπτά»

«Δεν έχουμε χωρίσει ούτε πέντε λεπτά»

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, για ακόμα μια φορά κυκλοφόρησε η φήμη περί χωρισμού της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Όπως φαίνεται οι τελευταίες φήμες περί χωρισμού του «λαμπερού» ζευγαριού ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την ηθοποιό, αφού εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη και μάλιστα προέβη και σε χαρακτηριστικές δηλώσεις τηλεοπτικά, «Με τον Μιχάλη δεν έχω χωρίσει ούτε πέντε λεπτά» και αποκάλυψε πως έχει πολύ καλές σχέσεις με την μητέρα του αγαπημένου τραγουδιστή, σύμφωνα με το περιοδικό «Helo».

Το ζευγάρι, τον περασμένο Ιούλιο γιόρτασε έξι χρόνια σχέσης και εμφανίζεται σε διάφορες εκδηλώσεις αρκετά χαμογελαστό και ερωτευμένο αφού ανταλλάζουν πολλές φορές και τρυφερά βλέμματα δημοσίως. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top