ΑΓ.ΝΑΠΑ: Πρόστιμο στο ανεγκέφαλο πατέρα που έδωσε το τιμόνι στον 12χρονο γιο του

ΑΓ.ΝΑΠΑ: Πρόστιμο στο ανεγκέφαλο πατέρα που έδωσε το τιμόνι στον 12χρονο γιο του

Το Επαρχιακό Δικαστηρίο Αμμοχώστου επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στον πατέρα του 12χρονου.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε τη Δευτέρα (14/11) χρηματικό πρόστιμο ύψους 550 ευρώ σε 49χρονο από τη Ρωσία ο οποίος κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες επέτρεψε σε ανήλικο άτομο, δηλαδή το γιο του 12 χρόνων, να οδηγεί χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια και με τη συγκατάθεση του ιδίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Κυριακή (13/11) γύρω στη μία το μεσημέρι μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο στην Αγία Νάπα, ένα σαλούν αυτοκίνητο και ένα όχημα, τύπου Buggy, που το ακολουθούσε.

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι το πρώτο όχημα οδηγείτο από 49χρονο από τη Ρωσία έχοντας ως συνοδηγό την 33χρονη σύζυγό του, ενώ το δεύτερο όχημα οδηγείτο από τον γιο τους ηλικίας μόλις 12 ετών.

Τόσο οι γονείς όσο και ο ανήλικος οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας όπου ο 49χρονος πατέρας κατηγορήθηκε γραπτώς.

Τη Δευτέρα (14/11) ο πατέρας παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 550 ευρώ το οποίο αφού πλήρωσε στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στην Αθήνα, όπου θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE