ΚΟΣΜΟΣ

«Παρανόηση» τα καλά νέα για τον Σουμάχερ

«Παρανόηση» τα καλά νέα για τον Σουμάχερ

Ανατροπή στην υπόθεση Σουμάχερ, καθώς ο Ρος Μπρόουν υποστηρίζει, ότι παρανοήθηκαν οι δηλώσεις του και δεν μίλησε ποτέ για «ενθαρρυντική πορεία» της υγείας του Γερμανού.

Ο Ρος Μπρόουν πήρε αποστάσεις από πρόσφατα δημοσιεύματα, στα οποία εμφανιζόταν να μιλά για «ενθαρρυντική πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ». Ο γκουρού της Formula 1 και επιστήθιος φίλος του Γερμανού πολυπρωταθλητή ανέφερε σε συνέντευξή του στη βρετανική Guardian τα εξής: «Επικαλέσθηκαν σχόλιά μου, σύμφωνα με τα οποία βελτιώνεται η κατάστασή του, όμως δεν το εννοούσα έτσι».

Ο 61χρονος Βρετανός απέφυγε πάντως οποιοδήποτε σχόλιο για το συγκεκριμένο θέμα, ανταποκρινόμενος στην επιθυμία της οικογένειας του Σούμι, να μην βγαίνουν προς τα έξω πληροφορίες σχετικά με την πορεία της υγείας του. «Επιθυμώ να το σεβαστώ αυτό. Δεν θέλω να πω τίποτα για την κατάστασή του, εκτός από το ότι ελπίζουμε πάρα πολύ, να ξαναδούμε κάποτε στο μέλλον τον Μίκαελ, όπως τον γνωρίζουμε».

Ο Μπρόουν αποκάλυψε, ότι εξακολουθεί να επισκέπτεται τακτικά τον φίλο του στη βίλα του στην Ελβετία, όπου αναρρώνει σε ένα δωμάτιο, που έχει μετατραπεί σε μικρή κλινική. Ο Βρετανός χαρακτήρισε το ατύχημα του Σουμάχερ σε χιονοδρομικό κέντρο της Γαλλίας «τραυματικό βίωμα για την οικογένειά του και σοκ για εμένα». Συμπλήρωσε επίσης, ότι «ο Μίκαελ ήταν ένας τόσο δυνατός χαρακτήρας και στη διάρκεια όλης της καριέρας του είχε σπάσει μόνον ένα πόδι. Η ειρωνεία, ότι έπαθε ένα τόσο σοβαρό ατύχημα σε μία πιο ήρεμη φάση της ζωής του, ήταν τρομερή».



gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top