Aυστηρό πρωτόκολλο ήθελε να σπάσει ο Ομπάμα στην Αθήνα – Τον εμπόδισαν οι πράκτορές του

Aυστηρό πρωτόκολλο ήθελε να σπάσει ο Ομπάμα στην Αθήνα – Τον εμπόδισαν οι πράκτορές του

Το αυστηρό πρωτόκολλο ήθελε να σπάσει ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος Ομπάμα ήθελε να δοκιμάσει το ελληνικό σουβλάκι καθώς είχε ακούσει τόσα πολλά για αυτό. 

Ο Ομπάμα ήθελε να δοκιμάσει το ελληνικό σουβλάκι, αμέσως μετά την επίσκεψή του στην Ακρόπολη, σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

Όπως δήλωσε πηγή στην εφημερίδα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ «ήθελε να περιηγηθεί στα Αναφιώτικα και να κάνει βόλτα στις περιοχές κάτω από την Ακρόπολη. Γνωρίζει ότι στο Μοναστηράκι θα μπορούσε να γευτεί καλό σουβλάκι. Όμως, η Μυστική Υπηρεσία ήταν αρνητική - ως αναμενόταν. Μία πιθανή βόλτα του Αμερικανού προέδρου στο Μοναστηράκι θα προκαλούσε τεράστιο πονοκέφαλο στις αμερικανικές και ελληνικές Αρχές»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Είμαστε σε εγρήγορση και παρακολουθούμε τις εξελίξεις είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE