ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοκινητόδρομος Λεμεσού–Λάρνακας: Γυναίκα υπέστη ακρωτηριασμό του αριστερού της χεριού μετά από σοβαρό τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Αυτοκινητόδρομος Λεμεσού–Λάρνακας: Γυναίκα υπέστη ακρωτηριασμό του αριστερού της χεριού μετά από σοβαρό τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Γυναίκα 76 χρόνων από τη Λάρνακα υπέστη ακρωτηριασμό του αριστερού της χεριού, μετά από δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγος της.

Διαβάστε επίσης: ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Έχασε τον έλεγχο αυτοκινήτου στο ύψος των Κλαυδιών– Σε άσχημη κατάσταση το χέρι της γυναίκας
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Πέμπτης (24/11) ενώ 80χρονος από τη Λάρνακα οδηγούσε το αυτοκίνητο του έχοντας ως συνοδηγό τη σύζυγο του 76 χρόνων, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας, μεταξύ της εξόδου Κλαυδιών και κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού, κρατώντας την αριστερή λωρίδα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος, κινήθηκε δεξιά, προσέκρουσε στο τσιμεντένιο διαχωριστικό του αυτοκινητόδρομου και στη συνέχεια κινήθηκε αριστερά και προσέκρουσε στο μεταλλικό κιγκλίδωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Από τη σύγκρουση το όχημα ανατράπηκε και κατέληξε με την αριστερή πλευρά στο οδόστρωμα στο αριστερό παγκέτο.

Το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές και η 76χρονη γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτό. Η γυναίκα απεγκλωβίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και με το σύζυγο της διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
 
Ο 80χρονος δεν έπαθε οτιδήποτε, ενώ η σύζυγος του εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό ο οποίος διαπίστωσε ότι υπέστη ημιτελή ακρωτηριασμό του αριστερού χεριού.
 
Η 76χρονη εισήχθη στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χωρίς όμως να καταστεί δυνατή η επανασυγκόλληση του αριστερού χεριού της και έγινε ακρωτηριασμός του σε σημείο κάτω από τον αγκώνα.
 
Η γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Νοσοκομείου και η κατάσταση της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή και εκτός κινδύνου.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top