ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Η συγκλονιστική περιγραφή του φόνου του Παράσχου Ντορζή από τον μάρτυρα!

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Η συγκλονιστική περιγραφή του φόνου του Παράσχου Ντορζή από τον μάρτυρα!

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία που κατατέθηκε την Παρασκευή (25/11) στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του τριπλού φονικού που έγινε τον Νοέμβριο του 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού! Κατάθεση-φωτιά εναντίον Θωμά από τον Π.Α.!

Σύμφωνα με τα όσα κατάθεσε ο Α., είδε τους τελευταίους διαπληκτισμούς μεταξύ του κατηγορούμενου και των θυμάτων στην οδό Ηπείρου, εκεί δηλαδή που προηγούμενη μάρτυρας, η μητέρα που ανέμενε στο αυτοκίνητο την κόρη της που έκανε μάθημα χορού, κατέθεσε ότι υπήρξαν διαπληκτισμοί.

Στη συνέχεια, είδε και την καταδίωξη των θυμάτων από τον Θωμά. Μάλιστα, όπως είπε σε κάποια στιγμή βλέποντας τον δράστη να κρατά μαχαίρι, του φώναξε: «Άσε κάτω το μαχαίρι».

Ο Θωμά του απάντησε τότε: «Ε το! Εν κρατώ τίποτε!». Σήκωσε και τα χέρια του ψηλά για να δείξει ότι δεν το κρατούσε. Σύμφωνα πάντα με τον μάρτυρα κατηγορίας, ο Θωμά είχε βάλει το μαχαίρι στο παντελόνι του, για να δείξει ότι δεν το κρατούσε…

Η μαρτυρία του Α. προκάλεσε συγκλονισμό στη συνέχεια. Όπως ανέφερε στο δικαστήριο, βίωσε τον φόνο του πρώτου θύματος, του Παράσχου Ντορζή. Σύμφωνα με τα όσα είπε, είδε το θύμα να σκοντάφτει σε αυτοκίνητο και εν συνέχεια να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει κάτω. Τότε ο Θωμά τον προσέγγισε τραβώντας τον από τα ρούχα, τον κτύπησε στο πρόσωπο και τον έριξε στο έδαφος. Ακολούθως, του πάτησε τον λαιμό με το πόδι και του κατάφερε μαχαιριές στον θώρακα.

Όταν ο κατηγορούμενος έφυγε, ο μάρτυρας όπως κατέθεσε στο δικαστήριο, πήγε κοντά στο θύμα και προσπάθησε να του δώσει τις Πρώτες Βοήθειες. Ωστόσο, διαπίστωσε ότι ο Παράσχος δεν ανταποκρινόταν.

Ο συνήγορος υπεράσπισης δεν ήταν σε ετοιμότητα προκειμένου να αντεξετάσει τον μάρτυρα κατηγορίας και ζήτησε χρόνο για να αξιολογήσει τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στη δίκη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top