ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Στους 5 βαθμούς η θερμοκρασία – Τι προβλέπει η Μετεωρολογική για τις επόμενες ημέρες

ΚΑΙΡΟΣ: Στους 5 βαθμούς η θερμοκρασία – Τι προβλέπει η Μετεωρολογική για τις επόμενες ημέρες

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Πέμπτης 08/12 θα παρατηρούνται αρχικά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, όµως σύντοµα ο καιρός αναµένεται να καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, γενικά µέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια και στα ορεινά µέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα βόρεια και ανατολικά παράλια ταραγµένη.

Το βράδυ 08/12  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και στα προσήνεµα µέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά και νότια παράλια και µέχρι ταραγµένη στα βόρεια και ανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή 09/12, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε περιόδους αυξηµένης συννεφιάς.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όµως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Τη ∆ευτέρα διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε περιόδους αυξηµένης συννεφιάς, η οποία κυρίως µετά το µεσηµέρι αναµένεται να δώσει τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο το Σάββατο και την Κυριακή, για να παραµείνει σε αυτά τα επίπεδα και τη ∆ευτέρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top