LIFESTYLE

Άνευ προηγουμένου το κράξιμο στην Βασιλική που θέλει να γίνει η Μερκούρη! Απαντά με απειλές!

Άνευ προηγουμένου το κράξιμο στην Βασιλική που θέλει να γίνει η Μερκούρη! Απαντά με απειλές!

Σε καμία περίπτωση οι δηλώσεις της ότι σκέφτεται να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές με δικό της συνδυασμό και ότι ο ζυγός Αναστασιάδης είναι σέξι δεν θα μπορούσαν να περάσουν στο απυρόβλητο...

Το κορίτσι που  γνωρίσαμε μέσα από τα κυπριακά καλλιστεία Star Κύπρος 2016 την Πέμπτη, 8/12, μετατράπηκε σε πρόσωπο της ημέρας, αφού οι δηλώσεις της στο tvone έκαναν τουλάχιστον εντύπωση.

 

Εννοείται ότι στα social media ακολούθησε ένας καυτός σχολιασμός, με ορισμένους δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα να την κράζουν. Έτσι η Βασιλική Δημητρίου δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πήρε το λόγο απαντώντας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δέχομαι τόσο πόλεμο προς το πρόσωπό μου. Με την πολιτική και τα κοινά είπα ότι θέλω να ασχοληθώ, δεν είπα ότι είμαι εγκληματίας! Και καλά θα κάνετε όλοι εσείς οι "κατήγοροι" που κάθεστε και κρίνετε από τους καναπέδες σας, να ευαισθητοποιηθείτε και εσείς λίγο γιατί πραγματικά καιγόμαστε. Όσο και να κράζετε εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου! Σταυρώστε με λοιπόν, γιατί εκτελώ το χρέος μου ως άνθρωπος, ενεργός πολίτης και προπαντώς ως Κύπρια! Στο κάτω κάτω δικαίωμα του κάθε ατόμου να υπερασπίζεται τα πιστέυω και τις αξίες του ως έκφανση του συνταγματικώς κατοχυρωμένου δικαιώματος της ελευθερίας εκφράσεως με οποιοδήποτε μέσο! Νομίζω ότι οι δηλώσεις μου σε καμία περίπτωση δεν θίγουν τη δημόσια τάξη, ούτε τα χρηστά ήθη!! Αν συνεχίσετε όλοι εσείς, οι δήθεν μορφωμένοι-κοινωνικά αμόρφωτοι και πρωτόγονοι να παρεμποδίζετε το έργο μου, να με συκοφαντείτε δημόσια και να με δυσφημίζετε θα προβώ σε πιο δραστικά και επαχθή μέτρα!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top