Ο Α.Π.Ο.Ε.Λ μας ρεζίλεψε για άλλη μια φορά διεθνώς…

Ο Α.Π.Ο.Ε.Λ μας ρεζίλεψε για άλλη μια φορά διεθνώς…

Ρεζίλι μας έκανε πάλι ο Α.Π.Ο.Ε.Λ, διασύροντας το Κυπριακό ποδόσφαιρο διεθνώς όπως άλλωστε έχει συνηθίσει να πράττει τα τελευταία χρόνια.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Δεν ντράπηκε ούτε αυτή την φορά αφού είχε το θράσος να νικήσει για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό Πειραιώς, εξασφαλίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο του Europa League, με νέο ρεκόρ μάλιστα συγκομιδής βαθμών, για Κυπριακή ομάδα.

Πέραν από την πλάκα είναι γεγονός αναντίλεκτο ότι ο Α.Π.Ο.Ε.Λ έχει αλλάξει επίπεδο από τις υπόλοιπες Κυπριακές ομάδες. Και όταν μιλάμε για επίπεδο δεν εννοούμε μόνο το αγωνιστικό αλλά κυρίως αυτό της νοοτροπίας.

Ενδεικτικός είναι και ο τρόπος που πανηγύρισε ο κόσμος του Α.Π.Ο.Ε.Λ την ιστορική πρόκριση της Πέμπτης 8/12. Μερικά όλε-όλε στο γήπεδο και τέλος.

Ούτε μια κόρνα, ούτε ένας πανηγυρισμός στους δρόμους, ούτε στο σωματείο, ούτε τίποτα.

Άλλωστε πριν από τέσσερα χρόνια οι οπαδοί του Α.Π.Ο.Ε.Λ πανηγύριζαν την ιστορική πρόκριση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, πόση αίσθηση να προκαλέσει η πρόκριση στους «32» του Europa League;

Κι όμως, για κάποιες άλλες ομάδες όλα αυτά αποτελούν στόχους ανεκπλήρωτους αν όχι όνειρα, και καλό θα ήταν εκτός από το να διαμαρτύρονται για την κακή διαιτησία, να δείξουν ανωτερότητα και respect συγχαίροντας επίσημα τον Α.Π.Ο.Ε.Λ. για την μεγάλη του επιτυχία.   

Μόνο έτσι θα αποδείξουν ότι δεν διακατέχονται από προκατάληψη και κόμπλεξ και την επόμενη φορά που θα φωνάξουν, οι ιαχές τους, ίσως να έχουν περισσότερη βαρύτητα… 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE