ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Στα μαλακά ο σεκιούριτι που ξυλοκόπησε τον Κύπριο Βαγγέλη Πέππο στην Μύκονο! Δείτε την ποινή-χάδι που του έβαλαν

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Στα μαλακά ο σεκιούριτι που  ξυλοκόπησε τον Κύπριο Βαγγέλη Πέππο στην Μύκονο! Δείτε την ποινή-χάδι που του έβαλαν

Στα μαλακά έπεσε ο σεκιούριτι του κλαμπ της Μυκόνου που χτύπησε μέχρι θανάτου τον Κύπριο Βαγγέλη Πέππο.

Η κατηγορία σε βάρος του σεκιούριτι ήταν, απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και μετεβλήθη σε βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Από κακούργημα έγινε πλημμέλημα η κατηγορία!

Ο Βαγγέλης να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα βρίσκεται σε κώμα και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή από τις 6 Νοεμβρίου 2015 παρακαλώ.

Η σύντροφος του Πέππου, Αφροδίτη, σχολίασε την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Νάξου σε ελληνικό μέσo, λέγοντας ότι κανείς από την οικογένεια δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

«Δεν περίμενε κανείς από εμάς να μετατραπεί η κατηγορία από κακούργημα σε πλημμέλημα. Για την οικογένεια ήταν πολύ βαριά η απόφαση του Δικαστηρίου, από κει και πέρα η Δικαιοσύνη ξέρει καλυτέρα από εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την  μετατροπή του κατηγορητηρίου, η ποινή που  επιβλήθηκε στον σεκιούριτι είναι φυλάκιση 5 ετών με αναστολή και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αφεθεί ελεύθερος.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top