VIDEO: Ο καβγάς της χρονιάς έγινε στο ΡΙΚ μεταξύ Προδρόμου και Αντωνιάδη – «Πρόδρομε άκου! Μα τι να ακούσω; Την προπαγάνδα σου; Θα αποχωρήσω!»

VIDEO: Ο καβγάς της χρονιάς έγινε στο ΡΙΚ μεταξύ Προδρόμου και Αντωνιάδη – «Πρόδρομε άκου! Μα τι να ακούσω; Την προπαγάνδα σου; Θα αποχωρήσω!»

​Τρικούβερτος καβγάς έγινε στο ΡΙΚ μεταξύ του Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομου Προδρόμου και του έτερου Εκ. Τύπου του ΔΗΚΟ Άθου Αντωνιάδη με αφορμή συνέντευξη του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ υποστήριξε σε συνέντευξη του που μεταδόθηκε το προηγούμενο βράδυ στο ΡΙΚ, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους αρχηγούς κομμάτων τους είπε ότι μόνο 20% των Ελληνοκυπρίων θα δικαιούνται να διαμείνουν στα κατεχόμενα.

Ο κ. Προδρόμου κάλεσε το ΔΗΚΟ να αναγνωρίσει το λάθος τους σε αυτή την τοποθέτηση με τον Άθω Αντωνιάδη να γίνεται έξω φρενών και την συζήτηση να εκτροχιάζεται και να θυμίζει ρινγκ με φωνές χαρακτηριστικούς και απειλές αποχώρησης από το στούντιο.

Ο κ. Αντωνιάδης χαρακτήρισε αδιάβαστο τον Προδρόμου εκείνος με την σειρά του τον χαρακτήρισε προπαγανδιστή και η Κατερίνα Μηλιώτη προσπαθούσε να κατευνάσει ανεπιτυχώς τα πνεύματα…

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.