ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καυγάς στο ΡΙΚ πίσω από τις κάμερες - Προσπάθησε να τα μαζέψει on air ο παρουσιαστής – VIDEO

Καυγάς στο ΡΙΚ πίσω από τις κάμερες - Προσπάθησε να τα μαζέψει on air ο παρουσιαστής – VIDEO

Το Κυπριακό βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή και οι τόνοι ανεβαίνουν με φόντο το επικείμενο σχέδιο λύσης.

Καλεσμένοι στο ΡΙΚ την Τετάρτη 14/12 ήταν εκπρόσωποι του ΔΗΣΥ, του ΑΚΕΛ, της ΕΔΕΚ και της Συμμαχίας Πολιτών οι οποίοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους αναφορικά με τις δραματικές εξελίξεις και τα όσα πρόκειται να συμβούν στην Γενεύη.

Λίγο πριν τελειώσει η ζωηρή συζήτηση, ο Πρόδρομος Προδρόμου του ΔΗΣΥ και ο Κωστής Ευσταθίου της ΕΔΕΚ διαφώνησαν εκ νέου, για το θέμα της παραμονής εποίκων με τον τηλεοπτικό χρόνο όμως να τελειώνει και τον Πάρη Ποταμίτη να πηγαίνει στο επόμενο θέμα.

Το βίντεο πέφτει, οι καλεσμένοι αποχωρούν, όμως όπως φάνηκε η έντονη συζήτηση συνεχίστηκε και πίσω από τις κάμερες με αποτέλεσμα όταν ο παρουσιαστής εμφανίστηκε ξανά στο γυαλί να ακούγονται φωνές πίσω από τις κάμερες.

Ο κ. Ποταμίτης με την δημοσιογραφική νηφαλιότητα που το διακρίνει «μάζεψε» το ευτράπελο λέγοντας με ένα μειδίαμα στα χείλη: «Ε, ήταν και πριν η συζήτηση ενδιαφέρουσα είναι και μετά την λήξη εξ όσον μπορείτε να ακούσετε…».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top