ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτο! Καινούργιο όχημα έφυγε από την καρότσα νταλίκας και κατέληξε στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτο! Καινούργιο όχημα έφυγε από την καρότσα νταλίκας και κατέληξε στον αυτοκινητόδρομο

Έφυγε από την καρότσα νταλίκας αυτοκίνητο της «κάσσιας»!

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9:00 το πρωί της Πέμπτης 15/12, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στο ύψος της Μονής.

Συγκεκριμένα, κάτω από άγνωστες συνθήκες καινούργιο αυτοκίνητο μάρκας RAV4 ενώ βρισκόταν πάνω σε καρότσα νταλίκας, έφυγε με αποτέλεσμα να βρεθεί μέσα στον αυτοκινητόδρομο.

Ευτυχώς το όχημα δεν κτύπησε κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο αποφεύγοντας μάλιστα και τα χειρότερα.

Το καινούργιο RAV4 έπεσε στο δρόμο με τους τροχούς και για καλή του τύχη ο οδηγός γλίτωσε τα έξοδα επιδιόρθωσης αφού δεν έπαθε ούτε μια γρατσουνιά!

Πάντως φαίνεται πως το όχημα δεν ήταν δεμένο καλά ενώ δεν αποκλείεται στο οδηγό να επιβληθεί πρόστιμο από την Αστυνομία. 

Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE