ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ικανοποίηση Προέδρου ΔΗΚΟ για εκλογή 17 Δημάρχων και αύξηση ποσοστών

Ικανοποίηση Προέδρου ΔΗΚΟ για εκλογή 17 Δημάρχων και αύξηση ποσοστών

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος όχι μόνο για την εκλογή 17 Δημάρχων, αλλά και για την αύξηση των ποσοστών του Δημοκρατικού Κόμματος στα κομματικά ψηφοδέλτια των Δημοτικών Συμβουλίων.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε στις δηλώσεις του το βράδυ της Κυριακής ότι «το Δημοκρατικό Κόμμα συγχαίρει όλους τους πολίτες και όλους τους υποψήφιους, καθώς και όλα τα στελέχη της δημόσιας υπηρεσίας και όλους τους συμπολίτες μας που εργάστηκαν στα εκλογικά κέντρα, για την άψογη και αδιάβλητη διοργάνωση αυτών των εκλογών».

«Ο κυπριακός λαός απέδειξε το ψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σήμερα επηρεάζει περισσότερο παρά οτιδήποτε άλλο την καθημερινότητα των πολιτών, την ποιότητα ζωής όλων μας, αλλά τα σπίτια, τις γειτονιές, και τους χώρους δουλειάς μας».

«Το Δημοκρατικό Κόμμα πολιτεύτηκε στις εκλογές αυτές με πλήρη σεβασμό προς τις τοπικές κοινωνίες και την τοπική αυτοδιοίκηση», σημείωσε.

«Το Δημοκρατικό Κόμμα συγχαίρει ανεξαιρέτως όλους τους Δημάρχους και Κοινοτάρχες που έχουν εκλεγεί, τόσο τους 17 που εξελέγησαν με τη στήριξή μας, επτά  εκ των οποίων προέρχονται από τους κόλπους του ΔΗΚΟ, όσο και όλους τους υπόλοιπους», πρόσθεσε.

Εξέφρασε τα συγχαρητήρια του ΔΗΚΟ επίσης σε όλους τους εκλελεγμένους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους.

Ο κ. Παπαδόπουλος συνέχισε λέγοντας ότι «εκφράζουμε ιδιαίτερα την ικανοποίησή μας, όχι μόνο για την εκλογή 17 Δημάρχων, αλλά και για την αύξηση των ποσοστών του ΔΗΚΟ στα κομματικά ψηφοδέλτια των Δημοτικών Συμβουλίων, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα ποσοστά στους δήμους στις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις εκλογικές αποτυχίες με μικρή διαφορά ψήφων ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ επανάλαβε ότι «έχουμε καταφέρει να εκλέξουμε 17 από τους Δημάρχους που υποστηρίζαμε, επτά εκ των οποίων προέρχονται από τις τάξεις του ΔΗΚΟ και σημειώνω για ακόμη μια φορά ότι έχουμε αύξηση σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου, αλλά και καταφέραμε να συγκρατήσουμε να ποσοστά μας σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές του 2011».

Σε ερώτηση για την ψηλή αποχή ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «η ψηλή αποχή θα πρέπει να μας προβληματίσει και φυσικά προβληματίζει όλα τα κόμματα και θα είναι από τα ζητήματα τα οποία θα μας απασχολήσουν αφού προφανώς ο κόσμος δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψη σε ό,τι αφορά τη μεταρρύθμιση που θα πρέπει να προωθήσουμε».


ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top