Επ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Κοινοτάρχης ετών…23! Φοιτητής Νομικής με όρεξη για δουλειά – VIDEO

Επ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Κοινοτάρχης ετών…23! Φοιτητής Νομικής με όρεξη για δουλειά – VIDEO

Όλοι νικητές στις Δημοτικές εκλογές του 2016. Όλα τα κόμματα «πανηγυρίζουν» για τους δικούς τους λόγους σε ένα τρελό και παράδοξο μαραθώνιο να κερδίσουν τις εντυπώσεις, ωστόσο τα αποτέλεσμα άλλα δείχνουν.

Σε πολλούς Δήμους είχαμε εκπλήξεις και ανατροπές και επειδή δεν θα μπούμε στα πολιτικά «παιχνίδια» ξεχωρίσαμε τον 23χρονο Νίκο Σπύρου, νέο κοινοτάρχη στο χωριό Λόφου, λίγο έξω από τη Λεμεσό.

Ο 23χρονος νέος, φοιτητής Νομικής στη Θράκη, κατάφερε να κόψει πρώτος το «νήμα» και πλέον δηλώνει έτοιμος για δουλειά και με όραμα να προσφέρει  στους συγχωριανούς του, από το νέο του πόστο.

Δείτε τι δήλωσε στο ρεπορτάζ της Ραφαέλας Στυλιανού για λογαριασμό του Alpha Κύπρου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE