ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΠΑΤΣΑΣ: Φωτογραφίες από τη σκηνή του τροχαίου με θύμα 48χρονο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΠΑΤΣΑΣ: Φωτογραφίες από τη σκηνή του τροχαίου με θύμα 48χρονο

48 ετών είναι το νέο θύμα της ασφάλτου που απεβίωσε σε τραγικό δυστύχημα την Τρίτη 20/12.

Άτυχος άνδρας 48 ετών κατέβηκε από φορτηγό όχημα για να τοποθετήσει κώνους, ούτως ώστε να προειδοποίει τους διερχόμενους οδηγούς για τις εργασίες που αυτός και η ομάδα του θα προέβαιναν. 

Δυστυχώς, η μοίρα του επιφύλασσε άλλα, καθώς διερχόμενο όχημα προσέκρουσε στο φορτηγό με αποτέλεσμα να τον συνθλίψει και να τον ακρωτηριάσει.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Λα Πάτσας στη Λευκωσία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑ ΠΑΤΣΑΣ: Αυτόπτης μάρτυρας δηλώνει – «Κατέβηκε να τοποθετήσει κώνους και τον παρέσυρε το αυτοκίνητο»

Τραγικό θανατηφόρο στη Λακατάμια – Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό αφού πρώτα τον ακρωτηρίασε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE