ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θωμά: «Μου είπαν ότι εν να μου ... τα κοπελούθκια μου και θόλωσα» - Ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του μόλις τους έσφαξε

Θωμά: «Μου είπαν ότι εν να μου ... τα κοπελούθκια μου και θόλωσα» - Ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του μόλις τους έσφαξε

Τα τηλεφωνήματα στον μεγάλο γιο του και το γεγονός πως τα υπεραγάπα και δεν ανεχόταν από κανένα να ενοχλεί τα παιδιά του, ήταν κάποιοι από τους λόγους που αντέδρασε βίαια ο Χρίστος Θωμά. Τουλάχιστον αυτό ανέφερε στην κατάθεση του το περιεχόμενο της οποίας διαβάστηκε στην δικαστική διαδικασία της Τρίτης (20/12) στο Κακουργιοδικείο.

Η ενόχληση από τους αδελφούς Ντορζή,καθώς όπως ισχυρίστηκε οι τελευταίοι τηλεφωνούσαν στο κινητό του γιού του και τον ενοχλούσαν, ήταν η αιτία να συναντηθούν ο Θωμά και οι Ντορζήδες έναν μήνα πριν από το φονικό για να μιλήσουν. Μάλιστα, ανέφερε πως το αριθμό του γιου του τον είχε δώσει η Μαριάννα Καπάρα στους Ντορζήδες, λέγοντας μάλιστα ως δικαιολογία πως δεν ήξερε τον αριθμό του, αφού πάντα τον έπαιρνε τηλέφωνο στο μαγαζί.

Την ημέρα του φόνου, ο  13χρονος γιος του Θωμά είχε απαντήσει σε τηλεφώνημα που του έκαναν οι Ντορζήδες. Ο Θωμά αφού μίλησε με τον γιο του πηρέ πίσω στον αριθμό που είχε καλέσει και μίλησε με τον Κωσταντίνο Ντορζή. Ο τελευταίος είπε στον Θωμά: «Εν αντρέπεσαι ρε έστειλες μήνυμα της γυναίκας του αρφού μου ότι θέλεις να την γ...;».

Ο Θωμά, όπως ισχυρίζεται στην κατάθεση του, του είπε ότι δεν έκανε τέτοιο πράγμα και τους είπε μάλιστα  να έρθουν από το μαγαζί να μιλήσουν και να τους κεράσει.

Τα όσα εκτυλίχθησαν στο μαγαζί του «Λόκατζη» είναι γνωστά. Ο Θωμά πήρε το μαχαίρι που κόβουν το κρέας από την κουζίνα και άρχισε να κυνηγά τους τρεις νεαρούς.

Μεταξύ άλλων είπε πως την ώρα του που ήταν στο χώρο στάθμευσης κάποιο απο τα θύματα, είχε ξαναφωνάξει την κουβέντα «εν να σου … τα κοπελούθκια σου».

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ενώ είχε μαχαιρώσει τον Κωσταντινάτο Ντορζή, ο πατεράς του, του φώναζε: «Ρε, ρε, τι κάμνεις;». Ο Θωμά ανέφερε πως εκείνη την στιγμή ήταν θολωμένος και δεν καταλάβαινε τίποτα.

Όταν μαχαίρωσε τον Κωνσταντίνο, εκείνη την ώρα κτυπούσε το τηλέφωνο του και έγραφε «ΠΑΠΑΣ». Πριν το απαντήσει γύρισε και είπε στον πατερά του («Λόκατζη») «συγγνώμη». Ο τελευταίος, δηλαδή ο «Λόκατζης», του απάντησε «εγώ ποιού εννά ζητήσω συγγνώμη;».

Ο Θωμά απάντησε το τηλέφωνο του Κωνσταντίνου λέγοντας στον Χάρη Ντορζή: «Είσαι ευχαριστημένος με τούτο που έγινε; Έλα να πιάσεις τους γιούες σου και έκαμα σου τους μαύρους».

Ι.Μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς δικαιολόγησε τους τρεις φόνους ο Θωμά – «Ένα μαύρο πανί...» - «Μακάρι να με συγχωρέσει ο Θεός»

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top