ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ: Πεζός το θύμα - Τον παρέσυρε και τον διαμέλισε διερχόμενο όχημα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ: Πεζός το θύμα - Τον παρέσυρε και τον διαμέλισε διερχόμενο όχημα

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες δεύτερο θανατηφόρο με θύμα πεζό σημειώνεται στο νησί.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Τρίτης (20/12) στη Λευκωσία νεαρός παρέσυρε 48χρονο επιφέροντας τον θάνατο του ενώ αυτός βρισκόταν έξω από το όχημα του.

Δυστυχώς το πρωί της Τετάρτης (21/12) σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πεζός άντρας παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στον αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου – Λάρνακας, παρά την έξοδο των Λειβαδιών.

Ο δρόμος με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς έχει κλείσει και οι οδηγοί παρακαλούνται όπως χρησιμοποιούν την έξοδο των Λειβαδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο θανατηφόρο μέσα σε 24 ώρες - Στον αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου – Λάρνακας αυτή τη φορά

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE