ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ: Προσπάθησε να διασταυρώσει για να πάει στην αδελφή του – Εικόνες φρίκης - Δεν απέμεινε σώμα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ: Προσπάθησε να διασταυρώσει για να πάει στην αδελφή του – Εικόνες φρίκης - Δεν απέμεινε σώμα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκλονισμό προκαλούν οι λεπτομέρειες του νέου θανατηφόρου που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/12 στον αυτοκινητόδρομοι Παραλιμνίου – Ριζοελιάς.

Διαβάστε επίσης: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ: Τραγικό! Τον κτύπησε με τον διπλοκάμπινο και διερχόμενα οχήματα πέρασαν από πάνω του διαμελίζοντας τον

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ: Πεζός το θύμα - Τον παρέσυρε και τον διαμέλισε διερχόμενο όχημα

Νέο θανατηφόρο μέσα σε 24 ώρες - Στον αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου – Λάρνακας αυτή τη φορά


Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για τον 50χρονο Κωνσταντίν Στογιάνωφ Λιπόσλιεφ από την Ρουμάνια. 

Ο άτυχος 50χρονος  δεν αναγνωριζόταν καθώς τα διερχόμενα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν, μεταξύ των οποίων βυτιοφόρα και  φορτηγά τον διαμέλισαν.

Δυστυχώς, οι οδηγοί δεν είχαν αντιληφθεί άμεσα ότι το σώμα του άτυχου άντρα βρισκόταν στο έδαφος με αποτέλεσμα να τον πολτοποιήσουν.

Οι Αστυνομικοί οι οποίοι κλήθηκαν να περισυλλέξουν το πτώμα έπαθαν σοκ από τις φρικτές εικόνες που αντίκρισαν. Ο Κωσταντίν είχε πολτοποιηθεί και δεν αναγνωρίζονταν. Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε, μέρη του σώματος του βρίσκονταν σε διάφορα σημεία του αυτοκινητόδρομου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η αναγνώριση του έγινε μέσω κινητού του τηλεφώνου.

Πληροφορίες μας θέλουν τον 50χρονο να τον είχε αφήσει στον αυτοκινητόδρομο άλλος οδηγός έτσι ώστε το θύμα να διασταυρώσει απέναντι.

Συγκεκριμένα, ο Κωσταντίν επεχείρησε να διασταυρώσει τον αυτοκινητόδρομο για να πάει στο σπίτι της αδελφής του όπου και διαμένει.

Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται πολύ κοντά από τον αυτοκινητόδρομο.  Ο 50χρονος  Ρουμάνος φέρεται πως είχε διασταυρώσει ξανά τον αυτοκινητόδρομο αφού στην απέναντι λωρίδα είχε εντοπιστεί αντικείμενο που χρησιμοποιούσαν για να πηδήξουν την περίφραξη. 



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top