ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας! O Γιώρκος o Αλουπός διέρρηξε το σπίτι της Λένης στον Στρόβολο

Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας! O Γιώρκος o Αλουπός διέρρηξε το σπίτι της Λένης στον Στρόβολο

Το έχουμε πει και το έχουμε γράψει πάμπολλες φορές ότι ως χρήστες του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να αποφεύγουμε να αναρτούμε πληροφορίες (check in) σχετικά με το που βρισκόμαστε.

Οι διαρρήκτες καραδοκούν και μπορεί να βρίσκονται ανάμεσα σε «φίλους» σου στο facebook αναμένοντας την δική σου «έγκριση» για να μπουν στο σπίτι σου.

Αυτό έπαθε και η Λένη από τον Στρόβολο η οποία μέσω check in δήλωνε μαγεμένη από τις διακοπές στο Πουκέτ, με τον Γιώρκο τον Αλουπό να δηλώνει κατενθουσιασμένος με τα χρυσαφικά και τα χρήματα που απέσπασε από το σπίτι της.

Το check in της Λένης:

Ασφαλώς και η πιο πάνω ιστορία δεν είναι πραγματική όμως επειδή θα μπορούσε να ήταν η Αστυνομία σας ενημερώνει ότι:

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έστω και αν η Αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση, σας υπενθυμίζουμε για πολλοστή φορά, ότι όλοι μας θα πρέπει να λαμβάνουμε επιπρόσθετα μέτρα για προστασία της περιουσίας μας από διαρρήξεις και κλοπές.

Μην ανακοινώνετε σε κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram, Twitter κλπ, τις επερχόμενες διακοπές σας. Ενημερώστε για την απουσία σας μόνο πρόσωπα που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας. Επίσης μην αναρτάτε φωτογραφίες με επισήμανση της τοποθεσίας που βρίσκεστε, γιατί δεν ξέρετε ποιος παρακολουθεί ή μπορεί να το μάθει και τι μπορεί να σχεδιάζει να κάνει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top