ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: «Κάτασπρα» Χριστούγεννα θα περάσουμε! Χιόνια, βροχές και κρύο στο μενού

ΚΑΙΡΟΣ: «Κάτασπρα» Χριστούγεννα θα περάσουμε! Χιόνια, βροχές και κρύο στο μενού

Αναλυτικά η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Το βράδυ της Πέμπτης (22/12) ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος,  με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί,  ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8  βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στον πλην 1  βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.  Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.
 
Την Παρασκευή (23/12) ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες.  Στις ορεινές περιοχές,  και ενδεχομένως σε κάποιες ημιορεινές,  θα χιονίζει κατά διαστήματα.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 14  στα παράλια και στον 1  βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
 
Tο βράδυ της ίδιας μέρας ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα.  Στις ορεινές περιοχές,  και ενδεχομένως σε κάποιες ημιορεινές,  θα χιονίζει κατά διαστήματα.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Το Σάββατο (24/12),  την Κυριακή (25/12) και τη ∆ευτέρα (26/12) ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες.  Στις ορεινές περιοχές,  και ενδεχομένως σε κάποιες ημιορεινές,  θα χιονίζει κατά διαστήματα.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top