Ελαφρά χιονόπτωση στο Τροόδος – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και ποιοι είναι επικίνδυνοι

Ελαφρά χιονόπτωση στο Τροόδος – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και ποιοι είναι επικίνδυνοι

Με ελαφρά χιονόπτωση ξύπνησε η σημερινή μέρα στο Τρόοδος. Το οδικό δίκτυο της περιοχής, παρουσιάζει κάποια προβλήματα, λόγω παγετού και κατολισθήσεων.

Οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα. Κλειστός για όλα τα οχήματα είναι και ο δρόμος Σπηλιών – Λαγουδερών, λόγω κατολίσθησης μεγάλου όγκου χώματος.

Οι δρόμοι Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου, Κύκκου – Μηλικουρίου και Κάμπου – Ορκόντα, λόγω κατολισθήσεων, έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

Την ίδια στιγμή, οι δρόμοι Κακοπετριάς – Καρβουνά, Πεδουλά – Προδρόμου, Πεδουλά – Κακοπετριάς (Pinewood), είναι ολισθηροί λόγω παγετού.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Η Κυπριακή Δημοκρατία σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής, με τη συμμετοχή των 27 μελών της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης, των χωρών της περιοχής, των χωρών του Κόλπου και της Ινδίας, στις 23 Απριλίου του επόμενου χρόνου, στο πλαίσιο της κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE