ΚΟΡΑΚΟΥ: Γρονθοκόπησαν και λήστεψαν 69χρονο – Μεγάλο το ποσό που κουβαλούσε πάνω του

ΚΟΡΑΚΟΥ: Γρονθοκόπησαν και λήστεψαν 69χρονο – Μεγάλο το ποσό που κουβαλούσε πάνω του

Άγνωστοι οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους επιτέθηκαν σε 69χρονο στο χωριό Κοράκου ενώ αυτός κατευθυνόταν από το καφενείο στο σπίτι του γρονθοκοπώντας τον και αποσπώντας του το ποσό των 400 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής (30/12) όταν σύμφωνα με την καταγγελία δυο άτομα πλησίασαν τον 69χρονο με τον ένα να τον αρπάζει από πίσω και πιο συγκεκριμένα κρατώντας τον από το λαιμό ενώ ο άλλος τον γρονθοκόπησε στην κοιλιακή χώρα αφότου άρπαξε από τις τσέπες του όλα τα χρήματα του.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την εν λόγω υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE