LIFESTYLE

George Michael: Οι «άγριες» νύχτες και τα ξέφρενα πάρτι λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει – Είχε κάνει δυο απόπειρες αυτοκτονίας!

George Michael: Οι «άγριες» νύχτες και τα ξέφρενα πάρτι λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει – Είχε κάνει δυο απόπειρες αυτοκτονίας!

Τα ναρκωτικά που κατέστρεψαν την καριέρα του και τα πάρτι που θα ζήλευαν πολλοί νεότεροί του ...

Ο Τζορτζ Μάικλ, σαν γνήσιο παιδί της δεκαετίας του ’80, έζησε στα άκρα. Και φαίνεται πως εξακολουθούσε να ζει στα άκρα. Και φιλοξενούσε στο σπίτι του στο βόρειο Λονδίνο ξέφρενα πάρτι ακόμη και λίγες εβδομάδες πριν το θάνατό του. Πριν τον προδώσει η καρδιά του. 

Λίγες εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 53 ετών και ενώ ετοίμαζε ένα νέο δίσκο μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία, ο Τζορτζ Μάικλ ζούσε έντονα. Πιο έντονα από πολλούς νεότερούς του, στους οποίους θα έβαζε τα... γυαλιά, λένε άνθρωποι που τον ζούσαν.

Ένας από αυτούς υποστήριξε στη Mirror πως ο 53χρονος τραγουδιστής είχε διοργανώσει ολονύχτια πάρτι λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει ή διασκέδαζε όλη τη νύχτα με φίλους του. Τα πάρτι που έκανε στο σπίτι του, στο Χίλγκεϊτ στο Βόρειο Λονδίνο κρατούσαν μέχρι τις 08:00 το πρωί!

«Ο Τζόρτζ λάτρευε να καλεί φίλους στο σπίτι και συχνά πήγαινε μέχρι το επόμενο πρωί. Αυτό συνεχιζόταν μέχρι το θάνατό του. Μπορεί να είχε μπει στη δεκαετία των 50 αλλά "έβαζε τα γυαλιά" σε πολλούς νεότερους του. Η ατμόσφαιρα (στα πάρτι) ήταν πάντα ηδονιστική», είπε ο άνθρωπος αυτός.

Οι αναφορές αυτές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με εκείνες φίλων του που πιστεύουν πως ο Μάικλ είχε κάνει τουλάχιστον δυο απόπειρες αυτοκτονίας τα τελευταία χρόνια, γράφει η Mirror. Το 2013 είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι όταν πετάχτηκε από το εν κινήσει αυτοκίνητο ενός φίλου του στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας Μ1. Ο Μάικλ υποστήριξε πως τσέκαρε την πόρτα. Φίλος του υποστήριξε πως είχε δει τραύματα και στους καρπούς του. Δεν ήταν μυστικό πως ο 53χρονος σταρ πάλευε τα τελευταία 20 χρόνια και με την κατάθλιψη.

Πηγή: newsit.gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: «Στόχος η συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας»

Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: «Στόχος η συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας»

«Στόχος της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι να υπάρχει συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας, από το λιμάνι της Λάρνακας στη Λωρίδα της Γάζας», τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Θεόδωρος Γκότσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top