ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απήγαγαν ιδιοκτήτη ξενοδοχείου με φόντο ναρκωτικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απήγαγαν ιδιοκτήτη ξενοδοχείου με φόντο ναρκωτικά

Μια περίεργη υπόθεση καλείται να εξετάσει η ΥΚΑΝ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία το Σάββατο (31/12) η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού) μετά από πληροφορία εντόπισε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Λεμεσό, 350 γραμμάρια κάνναβης.

Μετά από έρευνες, καταζητείτο 32χρονος από την Λεμεσό όπου τις προηγούμενες μέρες διέμεινε στο εν λόγω δωμάτιο του ξενοδοχείου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος καταζητούμενος κατάφερε να απαγάγει τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, τον οδήγησε στην Κτηνοτροφική περιοχή Πολεμιδιών όπου μαζί με ακόμα 2 άτομα τoν έσπασαν στο ξύλο αφού θεώρησαν ότι αυτός έδωσε τις πληροφορίες στην Αστυνομία, καλώντας τον μάλιστα να πληρώσει 35 χιλιάδες ευρώ για την αξία των ναρκωτικών. 

Μάλιστα, ένας από τους απαγωγείς πυροβόλησε δέκα φορές στον αέρα για εκφοβισμό. 

Ο 42χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου  κατάγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία ενώ μετά από λίγη ώρα ο 32χρονος συνελήφθη. 

Οι δυο συνεργοί του παραμένουν άφαντοι. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top