ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κατίσιη μου, τζιαί μένα τζιαί εσένα» - Αυτό είπε ο 32χρονος στον ιδιοκτήτη του ξενώνα πριν την απαγωγή και τον άγριο ξυλοδαρμό του

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κατίσιη μου, τζιαί μένα τζιαί εσένα» - Αυτό είπε ο 32χρονος στον ιδιοκτήτη του ξενώνα πριν την απαγωγή και τον άγριο ξυλοδαρμό του

Δεν σιγά- σιγα το πάζλ πίσω από την απαγωγή και τον ξυλοδαρμού του 42χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Σαΐττά που σημειώθηκε τη Δευτέρα 02/01.

Τα 350 γραμμάρια κοκαΐνης που εντόπισε η ΥΚΑΝ σε σημείο που γειτνιάζει με το ξενοδοχείο του 42χρονο ιδιοκτήτη ήταν η αιτία να την πληρώσει αυτός.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος είδε τον 32χρονο να ψάχνει για τα ναρκωτικά που είχε φυλάξει σε συγκεκριμένο σημείο. Για κακή του τύχη, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ανέφερε στον 32χρονο πως την προηγούμενη ημέρα η ΥΚΑΝ είχε ερευνήσει την περιοχή. Ο 32χρονος υποψιάστηκε πως ο 42χρονος τον είχε καταγγέλλει στην Αστυνομία.  

Στο άκουσμα της ΥΚΑΝ, ο νεαρός πανικοβλήθηκε, καθώς φαίνεται πως τα ναρκωτικά δεν άνηκαν στον ίδιο άλλα θα τα παρέδιδε σε άλλον.

Πληροφορίες μας από την Αστυνομία αναφέρουν πως ο 32χρονος είπε στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου: «Πε μου που ένει τα ναρκωτικά γιατί κατίσιη μου, τζιαί μένα τζιαί σένα».

Ο «εγκέφαλος» φαίνεται να πίεζε τον 32χρονο για του παραδώσει τα ναρκωτικά και έτσι κανόνισε να στείλε δυο «δικούς» του στον Σαΐτα έτσι ώστε να απαγάγουν τον 42χρονο και να τον μεταφέρουν στην Κτηνοτροφική Περιοχή των Πάνω Πολεμιδιών όπου και τον «σάπισαν» στο ξύλο.

Για την υπόθεση συνελήφθηκαν, ο 32χρονος άλλα και το Χ.Π, ο οποίος φαίνεται να ήταν το πρόσωπο που θα λάμβανε την κοκαΐνη. Άξιο αναφοράς είναι πως καταζητούνται άλλα δυο πρόσωπα.

Όπως μας αναφέρθηκε πρόκειται να άτομα γνωστά στην ΥΚΑΝ για υποθέσεις ναρκωτικών.

Διαβάστε ακόμη:

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απήγαγαν ιδιοκτήτη ξενοδοχείου με φόντο ναρκωτικά

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε  

Μεγάλη Τετάρτη υπό την «σκιά» της Εργατικής Πρωτομαγιάς: Οι αγώνες για το 8ωρο και το πώς ξεκίνησε στην Κύπρο

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top